Nettbank bedrift kan brukes av flere personer og som administrator får du full oversikt over alle brukere, kan gjøre endringer på tilganger og legge til helt nye brukere – selvbetjent! Nettbank bedrift kan også settes opp med dobbel godkjenning på en eller flere konti, slik at alle betalinger må godkjennes av to brukere.

Administrator

Administrator i nettbank bedrift har full oversikt over alle brukere og deres tilganger i nettbanken med mulighet for å endre, slette og legge til nye brukere. Tilganger kan være innsyn, registrere betalinger, godkjenne betalinger, overførsel mellom konti og lønnsbetalinger. Som administrator kan du også opprette nye konti. Ta kontakt med banken å opprette dette.

Konsernavtale/hovedavtale

Nettbank bedrift kan settes opp som en konsernavtale/hovedavtale og du kan legge til andre selskap som underavtaler (også kalt datteravtaler) til konsernavtalen. Med dette oppsettet kan du administrere brukere og tilganger ett sted og kan betjene alle konti og betalinger i en nettbankavtale. Dette er praktisk når bedriften håndterer betalinger og tjenester for andre selskaper, slik som et regnskapskontor. Ta kontakt med banken for å opprette konsernavtale og underavtaler.

Filbasert integrasjon med økonomisystemet

I nettbank bedrift kan du sende og hente betalingsfiler som importeres/eksporteres i økonomisystemet. Nettbanken støtter de mest brukte filformatene som f. eks: ISO 20022, Telepay, OCR, AvtaleGiro med mer. For å sende/hente filer kreves det at du har nettbank integrert. Ta kontakt med banken for å opprette dette.

Direkte bankintegrasjon

Med vår løsning for direkte bankintegrasjon slipper du manuelt arbeid med avstemming av regnskapet. Betalingsfiler overføres direkte mellom økonomisystemet og bank og sparer deg for manuelle prosesser. Betalinger kan ettergodkjennes i nettbank bedrift eller sendes helt ferdig godkjent (Regnskapsgodkjente betalinger). Dette setter du opp i økonomisystemet ditt.

Vi tilbyr p.t. integrasjon mot følgende systemer:

  • Visma.net Autopay (Tripletex, Agro Økonomi, Visma eAccounting, Visma Business, Visma Enterprise, Visma Financials og Visma Global)
  • ZData (UniMicro/UniEconomy, Sumango, InfoEasy og ulike Visma-systemer)
  • Fiken (via ZData)
  • PowerOfficeGO
  • 24SevenOffice
  • Xledger
  • Zirius 
  • Duett

Ta kontakt med banken for å opprette direkte bankintegrasjon.