Egen pensjonskonto er en samlekonto for din oppsparte pensjon fra tidligere og nåværende arbeidsgivere for deg som arbeider i privat sektor. Kontoen forkortes ofte til EPK gjør det enklere å få oversikt over din egen pensjon på ett sted. Når du får bedre oversikt over økonomien din, også i fremtiden, er det enklere å ta grep om egen sparing. De aller fleste av oss merker godt at vanlige forbruksvarer som strøm, matvarer og drivstoff har blitt merkbart dyrere. Sparing er derfor viktigere enn noen gang. Vi hjelper deg å komme i gang - kontakt oss i dag!

Det er både enkelt og lurt å ha pensjonskontoen din i banken med resten av økonomien din. Ved å samle alt på ett sted får du:

  • en god oversikt over pensjonen din og din inntekt som pensjonist.
  • lettere oversikt over økonomien din og hvor det kanskje er mulighet for sparing.
  • én fast rådgiver som du kan forholde deg til, enten det gjelder pensjon, sparing eller noen av de andre produktene banken din tilbyr
  • økonomisk bistand når du trenger det for små og store (økonomiske) begivenheter i livet

Kontakt oss for en pensjonsprat - og for å opprette egen pensjonskonto i banken. Vi hjelper deg med å ta de rette valgene for deg, slik at du kan leve et godt liv, også når du blir eldre.